Rauwe schapenmelk gemaakt in Ghisonaccia, een kustgebied van Oost-Corsica. Het heeft een natuurlijke, taupekleurige korst die een lichte witte of oranjekleurige bloei krijgt van natuurlijke bacteriën die gedijen in de rijpingsgrotten, waar de kaas 6 tot 8 maanden rijpt alle smaken van deze bijzondere locatie opneemt.
GRIJZE LIES
Gerijpte geitenkaas uit Lokeren met de hand geschept, bestrooid met houtskool en daarna enkele weken gerijpt. Een frisse en pittige smaak voor de liefhebbers.
Cru des fagnes
Deze zachte kaas met gebloemde korst, wordt gemaakt van biologisch gethermiseerde melk.
Deze witschimmel haalt van zijn naam van de 'hoge Venen', de streek waar deze bioboer zijn
koeien laat grazen.
Troufleur
Gemaakt van rauwe koemelk van het Montbéliarderas die in de Ardennen grazen. De kaas wordt gewassen in het bier van de artisanale brouwerij Bellevaux, wat de kaas een rijke en volle smaak
geeft.
Blue Ocean
4 maand gerijpte blauwe kaas gemaakt op 5 km van Thise, het noorden van het Deense Jutland. Deze kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De smaak is zeer vol en romig, maar toch scherp en heeft zelfs een licht zoete toets.