Deze overjaarse Gouda combineert het beste van 2 werelden. De kaas wordt in Noord Holland gemaakt met melk van ter plaatse maar wordt na 6 maanden naar België gebracht om 3 jaar te rijpen in Oost Vlaanderen. Zo combineert deze kaas de best geschikte melk en fabrikant met de optimale rijping omgeving.
GRIJZE LIES
Gerijpte geitenkaas uit Lokeren met de hand geschept, bestrooid met houtskool en daarna enkele weken gerijpt. Een frisse en pittige smaak voor de liefhebbers.
ROCCHETTA
De Rocchetta is een Italiaanse Robbiola uit Piemonte uit gepasteuriseerde koe-, geiten- en schapenmelk. Het zuivel is smeuïg en romig. De Rocchetta is vol, licht zoetig van smaak. Wordt gemaakt door de kaasmakerij Caseificio dell Alta Langa, vlakbij Alba.
Lotenhulle Rouge
Deze hoevekaas heeft een licht vochtige korst van natuurlijk roodflora. Vlak daaronder is het zuivel lichtgeel, met een smeuïg zachte textuur. In het midden is het zuivel compact, met enkele oogjes. Deze kaas heeft toetsen van hooi, beukennootjes, kastanjes en een aangenaam zoetje.
BLAUE MEISE
Deze blauwschimmelkaas is genoemd naar het charmante blauwe meesje. De kaas is zacht en romig, maar tegelijkertijd speels en pittig.